welkom bij
Stijlvol haarstudio 

Corona Update: 31-3-2020

Lieve Klanten,

De overheid heeft aangekondigd het #stayhome advies door te zetten tot en met 28 april ! Dus blijven wij tot deze datum ook gesloten.

Erg jammer ! Wij missen ons vak, onze klanten, en de gezellige gesprekken.

Wij zijn het er helemaal over eens op dit moment dat gezondheid & veiligheid voorop staat voor iedereen !

Stay Safe ! 

Liefs

Team Stijlvol Haarstudio

Corona Update: 23-3-2020

Met pijn in ons hart hebben wij besloten om vanaf dinsdag 24 maart voor onbepaalde tijd onze Salon te sluiten.

Gezondheid staat bij ons voorop ! We wachten af wat er allemaal gaat gebeuren, we bekijken het per week en houden jullie op de hoogte via social media en uiteraard onze website www.haarstudio-stijlvol.nlWij zullen iedereen met een geplande afspraak telefonisch contacten. Elke zaterdag is er iemand aanwezig voor de eventuele aanschaf van producten (11:00 t/m 13:00 uur) mocht dit niet lukken graag een telefoontje naar onderstaand nummer voor vragen bel gerust !

Pas goed op jezelf en elkaar !

Liefs

Team Stijlvol Haarstudio

Tel: 055-5419061

Corona Update: 21-3-2020

De komende periode hebben wij aangepaste openingstijden.Wij bekijken het nog steeds van dag tot dag.

Graag bellen voor een afspraak:

Tel:  055-5419061

Welkom 

Leuk dat u onze website bezoekt! Wij hopen u van dienst te kunnen zijn met informatie over ons, onze producten en onze openingstijden.

Onze salon in Apeldoorn is een prachtige ruimte met een moderne eigentijdse uitstraling en voorzien van alle comfort om uw behandeling zo compleet en aangenaam mogelijk te maken. Wij als team streven ernaar om aan al uw haarwensen tegemoet te komen.


Daarbij staan vriendelijkheid, aandacht, en vakkennis centraal. Met enthousiasme en creativiteit zoeken wij naar een haarstijl die bij u past. Een goed houdbare coupe, een kleuring die u het mooiste staat en een goed advies om uw haar ook thuis makkelijk te stylen. U bent welkom bij Stijlvol Haarstudio!

Direct een afspraak maken?

Ons team

Om u een indruk te geven wie wij zijn en wie er werkzaam zijn bij Stijlvol Haarstudio willen wij ons graag aan u voorstellen. Ons team bestaat uit vakbekwame haarstylisten die graag met alle aandacht luisteren naar uw wensen.

Iedereen werkt op zijn eigen manier waardoor er een prettige en fijne samenwerking is in ons team.Om u een indruk te geven wie wij zijn en wie er werkzaam zijn bij Stijlvol Haarstudio willen wij ons graag aan u voorstellen.

Justa

Eigenaresse & Haarstylist

Mark

Eigenaar & administratie

Marjolein

Haarstylist  &  Ambassadeur Kerastase

Ilse

Haarstylist & Star Colorist Loreal

Mirjam

Haarstylist & Brand Specialist Kevin Murphy

Mariska

Haarstylist

Prijslijst

Coupe en product advies is gratis. tevens als kleur en behandelingsadvies.
Hier vindt u een kleine prijsindicatie:

Dames

Knippen vanaf € 31.50

Wassen-knippen-drogen-stylen vanaf € 39.50

Kleuring vanaf € 51.50

Kleuring all-in vanaf € 98.95

Permanent vanaf € 96.20

Heren

Knippen € 29.50

Wassen en knippen € 32.50

Kinderen

Knippen 0 tot 4 jaar € 18.00

Knippen 4 t/m 15 jaar € 24.50

Wenkbrauwen

Epileren vanaf € 13.50

Verven wenkbrauw / wimpers vanaf € 13.50

Epileren en verven vanaf € 25.00

Facebook

Wij zijn te vinden op Facebook waar we regelmatig up dates plaatsen en je op de hoogte houden van leuke activiteiten en aanbiedingen.

Kijkje nemen

Wij werken met producten van kerastase, L’Oréal professional en
Kevin.Murphy

Waarom? Omdat deze producten uw haar optimaal verzorgen en de kwaliteit van uw haar gewaarborgd blijft. Ons motto is dan ook: mooi haar is gezond haar.

L’Oréal

De kleuringen van L’Oréal zijn zacht en geven uw haar een diepe lang houdbare kleur en een prachtige glans. De goed op elkaar afgestemd voor – en nabehandeling zorgen ervoor dat uw haar wordt beschermd, en meer gaat stralen.

Meer informatie over dit product

Kevin Murphy

De producten van kevin murphy is een compleet ecologisch product, en is geschikt voor zowel mannen en vrouwen die houden van fijne haarproducten van hoge kwaliteit. De producten hebben als doel om het haar te verzorgen en kracht te geven zonder dat het haar verzwaard.

De producten zijn rijk aan duurzame ingrediënten zoals: vitamines, essentiële oliën en natuurlijke antioxidanten. De producten zijn ook vrij van sulfaten en parabenen. De verpakkingen van de producten zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Dat wil zeggen dat de producten zowel goed zijn voor het haar als voor het milieu. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren.

Meer informatie over dit product

Kerastase

De verzorgende producten van kerastase bieden voor elk haartype en eventueel haar en/of hoofdhuid probleem de juiste behandeling. Ons goed opgeleide team beschikt over zeer veel vakkennis om u een goed advies te geven over de thuisbehandeling van uw haar. U bent altijd welkom voor een goede diagnose en vrijblijvend advies!

Meer informatie over dit product

Contact

Wij werken wanneer mogelijk ook zonder afspraak. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons of loop even binnen in onze salon.

Wij horen graag wat u vindt

Heeft u een vraag voor ons, gebruik dan het formulier links. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Dit formulier is niet bedoeld om afspraken te maken !!

Openingstijden

Dinsdag 9:00 – 17.30
Woensdag 9:00 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17.30
Vrijdag 9:00 – 19:30
Zaterdag 8:30 – 16.00

Contact info

De Eglantier 330
7329 DK Apeldoorn

+31 55 5419061

info@haarstudio-stijlvol.nl